GAMBIR EMAS
RM 80.00 (Semenanjung)
RM 85.00 (Sabah,Sarawak,Labuan)

TAK TAHAN LAMA BRO?

Jangan risau, kami boleh bantu bro atasi masalah tu!!! Nak 2-3 kali dalam satu malam pun takde hal la

"Biasanya tak sampai 5 minit dah setle bro… Malam tadi dekat 30 minit gak.. perghhhhh.. best giler rasa bro. macam-macam skill keluar.. baru LELAKI namanya kalau camni.. :) "

Masalah biasa para suami, tak sampai 5 minit dah kecundang.. kadang-kadang, cucuk je sekali terus game over. Dah la susah nak dapat.. malam minggu je yang FREE pun..
 
Jangan risau bro, dengan Gambir Emas semua SEJARAH HITAM bro akan terpadam.. InsyaAllah kami akan bantu dengan Gambir Emas.

Ini fakta bro!! Berdasarkan kajian yang telah dijalankan oleh Md Nor Pisau Lipat (perawat tenaga batin kelelakian), 90% lelaki Malaysia lemah tenaga batin.

Ini menunjukkan 9 daripada 10 suami menamatkan pertarungan sebelum isteri tewas dan membiarkan isteri terkapai-kapai dalam keadaan tangisan secara senyap. Anda mungkin memiliki seorang isteri yang dahagakan nafkah batin dari suaminya

 

 

--> GAMBIR EMAS <--

PRODUK YANG MEMBANTU MELAMBATKAN EJAKULASI PRA-MATANG/CEPAT PANCUT.

LULUS KKM :  NOT151002720K

 

Jika anda mencari produk yang boleh membantu melewatkan pancutan awal, GAMBIR EMAS inilah jawapannya! Dari respond pengguna yang telah mencuba, rata-rata feedback yang diberikan, mereka mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit.
 
Kami tidak mereka cerita. Mereka telah menikmati apa yang mereka cari selama ini. Tibalah masanya anda pula merasai perbezaannya selepas menggunakan GAMBIR EMAS INI!
 
Dengan penggunaan yang betul, anda mampu bertahan antara 20 minit hingga 60 minit tanpa perlu tewas awal lagi

  GAMBIR EMAS merupakan produk yang PERTAMA 4 Dalam 1 di MALAYSIA  
  KERAS  
  PANJANG  
  BESAR  
  TAHAN LAMA  

Produk ini bukan dalam bentuk getah yang perlu dicampur air atau jenis minyak. Tetapi sejenis GEL dan READY TO USE!

Gambir emas ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. Anda akan merasa hangat dan gel Gambir Emas ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! Yang paling menakjubkan mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!

100% organik, halal, bersih dan selamat!  Formulasi terbaik dari bahan-bahan terpilih seperti:
Gambir,
Papermint,
Spearmint,
Aloe Vera,
Sandalwood,
Jojoba Oil dan
Virgin Coconut Oil


Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi!

Gambir Emas ini telah didaftar dan LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT151002720K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.
- Menyihatkan kulit dan urat
- Melancarkan sistem pengaliran darah
- Kesannya serta merta
- Tiada kesan sampingan
- 100% dari bahan organik terpilih
- Halal dan Selamat tanpa bahan kimia
- Mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja

CARA GUNA GAMBIR EMAS:
- Picit sedikit gel GAMBIR EMAS di jari
- Sapu rata gel GAMBIR EMAS di kepala zakar dan kawasan yang anda rasa geli selama 1 minit.
- Biar gel GAMBIR EMAS meresap selama 30 minit.
- Boleh bersama pasangan. (tak perlu bilas)

Dapatkan Sekarang !!!!

GAMBIR EMAS
RM 80.00 (Semenanjung)
RM 85.00 (Sabah,Sarawak,Labuan)

 

LANGKAH-LANGKAH PEMBELIAN SEPERTI DIBAWAH

LANGKAH 1Membuat Pembayaran
* Tuan/Puan hendaklah terlebih dahulu membuat pembayaran disalah satu bank yang disenaraikan di bawah ini mengikut jumlah pembelian.
* Pembayaran boleh dibuat sama ada melalui Online Banking, Cash Deposit Machine, mesin ATM atau di kaunter bank mengikut yang mana lebih mudah bagi tuan/puan.

  - Bayaran Poslaju adalah PERCUMA walaupun membeli 1unit produk sahaja -  

LANGKAH 2 - Hantarkan SMS @ WhatsApp @ EMAIL maklumat pesanan
* SETELAH BAYARAN DIBUAT, Sila  'SMS @ WhatsApp @ email' kan maklumat seperti :-
1. Nama dan alamat
2. Nama bank
3. Jumlah bankin, waktu & tarikh bayaran dibuat
4. Nama produk & jumlah unit
Sent segera 'SMS @ WhatsApp' ke no:
Email : (sertakan juga no HP jika menggunakan email)  

LANGKAH 3  - Siap !!! Sms/WhatsApp Tuan/Puan akan di balas segera TQ